Ταπετσαρίες επίπλων για το σπίτι

Δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας

Δωρεάν μεταφορά από και προς τον χώρο σας με δικό μας όχημα

Υψηλή ποιότητα εργασίας-υλικών.

30 χρόνια εμπειρίας

Για να ντύσετε τα έπιπλα σας μπορείτε να επιλέξετε τα υφάσματα-δερμάτινες-δέρματα από την πλούσια συλλογή μας σε πολύ προσιτές τιμές είτε να φέρετε το δικό σας ύφασμα.

Αναλαμβάνουμε την αλλαγή το υφάσματος-δερμάτινης δέρματος στα παλιά σας έπιπλα (κλασικά – αντίκες ή μοντέρνα) όπως σαλόνια, καθιστικά , καναπέδες , πολυθρόνες , καρέκλες , καρέκλες τραπεζαρίας , ανάκλιντρα , σκαμπό, κεφαλάρια κρεβατιών.
Επίσης την αντικατάσταση των υλικών με τα ποιοτικότερα τις αγοράς όπως αφρολέξ (λάστιχο) , σούστες , ιμάντες και ότι άλλο χρειάζεται και σας εγγυόμαστε ότι θα γίνουν καλύτερα και από καινούργια.

Χρόνια εμπειρίας

Σαλόνια

Πολυθρόνες

Υφάσματα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ 

6974464880

Σχόλια πελατών

"

"Αν έχετε ακόμη ενδοιασμούς για ένα κατάστημα που βρήκατε στο internet, ένα τηλέφωνο στο Χάρη θα σας πείσει όπως εμένα. Θα έρθουν αμέσως, δωρεάν για την πιο οικονομική λύση…! (Γιάννης Μ.)"

"

"Με την πρώτη κατάλαβα ότι θα μου μιλήσουν με ειλικρίνεια και αισθάνθηκα σίγουρη για το καλό αποτέλεσμα. Το σαλόνι μου έγινε τέλειο. Ευχαριστώ Χάρη! (Χριστίνα Σ.)"

"

"Επικοινώνησα με τον υπεύθυνο του e-saloni.gr μου μίλησε ξεκάθαρα και μου πρότεινε την καλύτερη ποιότητα για το σαλόνι της κόρης μου. (Α.Κ.)"

Skip to content